Language

Spa & fitness

Smålands fantastiska spahotell 

Hos oss finns allt du kan önska dig för kropp och själ. Hitta din inre balans och hämta ny kraft och energi från en kombination av motion, vila och välgörande behandlingar.

Vi erbjuder fantastiska spapaket, alltifrån vår signum behandling Art Glass Feeling till halvdagsbesök, eller varför inte boka en spaweekend med familj eller vänner och låt våra spa terapeuter riktigt skämma bort er.

Njut av en simtur i vår fantastiska pool med konstglasutställning under vatten, bada bastu och tillbringa en stund i vårt moderna gym. Du kan även prova på vattengympa, Zumba och yoga. 

Inom en timmes bilresa från ”Glashotellet” når ni Växjö, Kalmar samt Öland. Välkomna till en unik spaupplevelse i Småland.

I vår Spa-shop kan du köpa produkter från Matis, Bliss, MD Formulations, Goldwell, och bareMinerals. 

 

ÖPPETTIDER FÖR VÅR SPAAVDELNING

Receptionen, gym samt pool är öppet alla dagar 07.00-21.00.

Behandlingstider: måndag-söndag 09.00-18.00.

 

DAGSPA

Dagspa är öppet för alla, alla dagar i veckan, ni är välkomna utan förbokning. Pris: 375 kr per person, 175 kr för barn.

Glasriketpass

Vid innehav av Glasriketpass går man in 2 personer och betalar för 1 person (gäller endast Dagspa). Glasriketpass går att köpa i spareceptionen. 

 

BOKNING OCH AVBOKNING

Bokning/avbokning görs via telefon på nr 0478-348 43.
Avbokning görs senast kl 18.00 dagen före behandlingen.
Vid utebliven eller sen avbokning debiteras 100% av behandlingspriset.

 

INFORMATION

Badrock och handduk får du låna av oss. Ta med egna badkläder. Badkläder finns även till försäljning.

I vårt spa behåller du badkläderna på. I behandlingar väljer du själv om du vill ha underkläder på dig, men i behandlingar med scrub, inpackningar och bad, bör du ha badkläder.

Våra terapeuter använder en handduksteknik som gör att du aldrig behöver känna dig naken.

Om du har någon sjukdom, allergi, överkänslighet eller är gravid, vill vi gärna veta detta redan vid bokningstillfället. På detta sätt kan vi kan guida dig till rätt behandling och ge dig den bästa spaupplevelsen. Vi utför ej kroppsmassage på gravida före v. 16.

Kom i god tid till din behandling och anmäl dig i spareceptionen.

 

ÅLDERSGRÄNS

Barn under 13 år får vistas i vårt spaområde endast i målsmans sällskap.