Language

Linnéa Art Restaurant : Kosta

 

Julinspirerad helgbuffé

Till er som längtar efter julens alla läckerheter och inte kan vänta till julbordspremiären. Lördagen den 8/11 till den 21/12 kl 12-15 serverar vi vår julinspirerade helgbuffé. 275 kr/person exkl dryck. Välkomna!

 

Julbord

”Välkommen till oss för att njuta av ett klassiskt svenskt julbord på Sveriges ”glashotell”.

Vi serverar ett traditionellt julbord med inspiration från dom småländska skogarna och sjöarna. I största möjliga mån serverar vi lokala råvaror från utvalda samarbetspartners.

Årets julbord är en smak för alla sinnen där vi använder glaset som en naturlig del av vår presentation. Kvällen inleds med glögg och pepparkaka i vår lounge för att därefter sätta er till bord i vår matsal och njuta av vårt julbord.

Mångas favoriter såsom revbensspjäll, köttbullar, prinskorvar, småländska kroppkakor, lutfisk och mycket mera finns givetvis uppdukat. Avslutningsvis självklart ett omfångsrikt ”gottebord”.

Kvällen fortsätter sedan  i Glasbaren för vidare samkväm och musikunderhållning.

Pris 545 kr per person exkl dryck.

Bordsreservation 0478-348 40, serveras onsdag-lördag 21/11-20/12.

Välkomna!

 

Spa + julbord

Kombinera ert julbordsbesök med att avnjuta vår prisbelönta spaavdelning. Basta, simma i en konstglasutställning eller för de tuffa – bada i vår utepool som håller 38 grader. Efter ett besök i spa lovar vi att aptiten infinner sig.

Vid ankomst till spareceptionen uppge "Julbordsentré" för att få det rabatterade priset 100kr per person (ord. pris 375kr).

  

glasinspirerade måltider

Linnéa Art Restaurant på Kosta Boda Art Hotel - en upplevelse för både öga och gom – med inredning färgsatt och formgiven av Ulrica Hydman-Vallien.

Köket har valt att satsa extra mycket på fina råvaror i största möjliga mån inköpta från lokala och regionala gårdar. Vi gör allt för att ni ska få den upplevelse som ni är värda vid ert besök hos oss.

Välkomna till glasinspirerade måltider!

 

Boka bord

Det går bra att mejla din bokning måndag till fredag fram till kl 16.00, övrig tid ber vi dig vänligen att ringa för att boka bord.

Telefon: 0478-348 40
hovmastaren@kostabodaarthotel.se

Välkomna!