Language

Konferens i en glasklar miljö

I den kreativa miljön på Kosta Boda Art Hotel i Kosta-Småland, är det lätt att bli inspirerad till bra möten och givande resultat. 

Vi erbjuder heldagskonferenser med logi likaså dagkonferenser, upp till 220 gäster. Självklart finns det alltid en konferensvärd som hjälper till under hela er konferens. 

Er konferens sker med hög komfort i rum som alla är inredda med teknisk utrustning.

Varför inte varva arbetet med unika upplevelser i Glasriket? Tillsammans lägger vi upp ett aktivitetsprogram som passar just ert företag.

Vad sägs till exempel om glasblåsning, glas- och dryckesprovning, eller varför inte avnjuta en energigivande spa-behandling? Vi kan även förmedla underhållning.

Ni finner hotellet inom en timmes bilresa från Växjö, Kalmar samt Öland.

Varje möte och event är unikt – det är vi också!

Helpension konferens – all inclusive

I helpension ingår övernattning med frukost, konferenslokal med teknisk utrustning, för och eftermiddagsfika, frukt och mineralvatten i lokalen, lunchbuffé, 3-rätters middag (kockens val), fri entré till vår  spa-avdelning med tillgång till gym, gruppträning, pool och bastu. 

Dagkonferens

I dagkonferens ingår konferenslokal med teknisk utrustning, för och eftermiddagsfika, frukt och mineralvatten i lokalen, lunchbuffé, fri entré till vår spa-avdelning med tillgång till gym, gruppträning, pool och bastu.

 

Ladda hem vår aktivitetsfolder här >>

Allmänna villkor enligt SHR


Ring oss gärna, så berättar vi mer!

Konferensavdelningen:
0478-348 34

Vill ni bli kontaktade av oss för mer information om konferenser,
vänligen fyll i formuläret!